NASACORT®-nenäsumute auttaa allergisen nuhan oireisiin

NASACORT® tuo helpotusta nenän tukkoisuuteen, kutinaan, vuotoon ja aivasteluun. Valmiste ei ainostaan hoida oireita vaan myös oireita ylläpitävää tulehdusta.

NASACORT® hoitaa myös tulehdusta

NASACORT® on kortikosteroidisumute, joka nenään suihkutettuna vähentää nenän limakalvoilla olevaa, allergeenien (kuten siitepölyn) aiheuttamaa paikallista tulehdusta.1

KÄYTTÖ on helppoa, mutta muista säännöllisyys!

Käytä NASACORT®-nenäsumutetta säännöllisesti. Se ei välttämättä helpota nenäoireitasi heti: joillakin potilailla vaikutus alkaa heti ensimmäisenä hoitopäivänä, mutta toisilla oireiden helpottumiseen saattaa mennä 3–4 päivää. Paras hyöty saadaan, kun käyttö aloitetaan jo vähän ennen allergiakauden alkua.

Valumaton nenäsumute, joka ei kuivata nenän limakalvoja.

NASACORT®-nenäsumutetta on mukava käyttää, koska se ei valu nenästä alas kurkkuun. Geelimäinen aine muuttuu ravistettaessa juoksevammaksi, mikä mahdollistaa sen käytön sumutteena. Annostelun jälkeen NASACORT® palautuu takaisin geelimäiseen olomuotoon nenässä ja tästä johtuen pysyy nenän limakalvolla annostelun jälkeen. Nenäsumute on myös mauton ja hajuton sekä vesiliukoinen, joten se ei kuivata nenän limakalvoja.

Annostus ja pakkauskoot

Annostus: Yli 18-vuotiaille tavanomainen aloitusannos on 2 suihketta/sierain kerran päivässä. Kun oireet ovat hallinnassa, annos voidaan pienentää yhteen suihkeeseen/sierain kerran päivässä. Älä käytä NASACORT®-valmistetta yli 3 kuukauden ajan keskustelematta lääkärin kanssa. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

  • Pakkauskoot: 30 ja 120 annosta
  • Apteekista ilman reseptiä