TELFAST® – väsyttämätön antihistamiini allergian oireisiin

TELFAST® 120 mg on väsyttämätön antihistamiini, joka auttaa lievittämään kausiluonteisen allergisen nuhan nenä- ja silmäoireita. Vaikuttava aine on feksofenadiini. TELFAST® sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille.

OIREET helpottuvat jo tunnissa!

TELFAST® vaikuttaa kaikkiin allergisen nuhan oireisiin:
tukkoisuuteen, vuotavaan nenään, aivasteluun, kutiavaan nenään ja nieluun sekä silmien kutinaan ja ärsytykseen. Oireita hillitsevä vaikutus alkaa jo ensimmäisen tunnin aikana.

KÄYTTÖ – helppo ja nopea apu allergiaoireisiin

  • Yksi tabletti vaikuttaa 24 h
  • Nopea apu: tehoa jo tunnissa
  • Väsyttämätön antihistamiini: jaksat nauttia keväästä!

Mikä tekee siitä väsyttämättömän?

TELFAST® on ei-sedatiivinen eli väsyttämätön antihistamiini. Vaikuttava aine feksofenadiini kuuluu uusimpiin, kolmannen polven antihistamiineihin. Feksofenadiini ei läpäise veri-aivoestettä, eli se ei pääse vaikuttamaan aivoissa aiheuttaen väsymystä.1

Annostus ja pakkauskoot – uusi 100 kappaleen pakkaus!

Annostus: Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille 1 tabletti kerran vuorokaudessa ennen ateriaa. Ei raskauden ja imetyksen aikana. Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

  • Laktoositon
  • Pakkauskoot: 10, 30 ja 100 tablettia
  • Apteekista ilman reseptiä!

Lähteet:

  1. Tashiro M. et al. Central effects of fexofenadine and cetirizine: measurement of psychomotor performance, subjective sleepiness, and brain histamine H1-receptor occupancy using 11C-doxepin positron emission tomography. J Clin Pharmacol. 2004;44(8):890-900.